zondag 14 april 2019 het 35e NMU 'Open' Dutch National Championship for Junior Magicians 2019
Dutch International Competition for Junior Magicians, The Netherlands.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier voor concoursdeelnemers 35e Dutch National Championship for Junior Magicians 2019. Middels dit formulier geeft je je op voor het deelnemen aan de wedstrijd van het juniorenconcours. De betaling doet je na ontvangst van de factuur.

Leeftijd
Je mag meedoen als je niet ouder bent dan 18 jaar (18 kan dus nog net).

GRATIS festivalkaart
Verdien een GRATIS festivalkaart? Doe ook mee tijdens het 35e Nederlands Kampioenschap voor Junioren. Als je deelneemt aan het NK Junioren op zondag 14 april, krijg je een GRATIS festivalkaart voor het DUTCH FESTIVAL of MAGIC 2019. Van 30 mei t/m 1 juni 2019 in De Reehorst te Ede. Je act moet wel door je club zijn goedgekeurd en de beste acts plaatsen zich ook nog eens automatisch voor de 3e Internationale Hans Klok Trofee Competitie op 30 en 31 mei 2019 in Ede.

Deelnemers België
Een speciale oproep aan de Belgische deelnemers aan het jeugdweekeind. Het is een stukje rijden, maar te doen. Wat hebben we een hoop kwaliteit gezien in oktober tijdens het weekeind ! Een Belgische deelnemer kan dus bij ons kampioen worden.
Voor buitenlandse concoursdeelnemers en hun begeleiders, familie en vrienden geldt de ledenprijs.

Tip
Moet er tijdens je act iets gedaan worden ( b.v. ontsteking, rook, flits etc.) zorg dat je begeleid wordt door iemand die het goede moment (timing) kan aangeven. Verder is het niet toegestaan dat zich tijdens het optreden familie, vrienden en bekenden op het toneel bevinden.

Belangrijk
Het is erg belangrijk dat deze lijst zo compleet mogelijk wordt ingevuld omdat er veel informatie nodig is voor de techniek, presentatie en de NMU App.

Categorieën.
Voor het concours kun je kiezen uit twee categorieën: Toneel goochelen of Close-up goochelen geef aan in welke categorie je mee wil doen?

Kosten deelname
De kosten voor deelname aan dit concours bedraagt
€ 15,00. (incl. lunch)
Voor begeleiders, familie en vrienden van de NMU jeugdleden of FISM-club geldt de ledenprijs.
• NMU leden en FISM-clubs - volwassenen € 35,00
• NMU leden en FISM-clubs t/m 18 jaar € 25,00
• Concoursdeelnemers € 15,00
• Niet NMU leden € 42,50

Opgaveformulier