zondag 24 mei 2020 het 36e NMU 'Open' Dutch National Championship for Junior Magicians 2020
Dutch International Competition for Junior Magicians, The Netherlands.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier voor concoursdeelnemers 36e Dutch National Championship for Junior Magicians 2020. Middels dit formulier geeft je je op voor het deelnemen aan de wedstrijd van het juniorenconcours. De betaling doet je na ontvangst van de factuur.

Leeftijd
Je mag meedoen als je niet ouder bent dan 18 jaar (18 kan dus nog net).

GRATIS toegangskaart
Verdien een GRATIS toeganskaart voor de Hans Klok Trophy. Doe ook mee tijdens het 36e Nederlands Kampioenschap voor Junioren. Als je deelneemt aan het NK Junioren op zondag 24 mei, krijg je een GRATIS toegangskaart voor de 4de editie van de Hans Klok Trophy op zaterdag 23 mei 2020 in Studio Gala te Meppel.

Deelnemers België
Een speciale oproep aan de Belgische deelnemers aan het jeugdweekeind. Het is een stukje rijden, maar te doen. Wat hebben we een hoop kwaliteit gezien in oktober tijdens het weekeind ! Een Belgische deelnemer kan dus bij ons kampioen worden.
Voor buitenlandse concoursdeelnemers en hun begeleiders, familie en vrienden geldt de ledenprijs.

Tip
Moet er tijdens je act iets gedaan worden ( b.v. ontsteking, rook, flits etc.) zorg dat je begeleid wordt door iemand die het goede moment (timing) kan aangeven. Verder is het niet toegestaan dat zich tijdens het optreden familie, vrienden en bekenden op het toneel bevinden.

Belangrijk
Het is erg belangrijk dat deze lijst zo compleet mogelijk wordt ingevuld omdat er veel informatie nodig is voor de techniek, presentatie en de NMU App.

Categorieën.
Voor het concours kun je kiezen uit twee categorieën: Toneel goochelen of Close-up goochelen geef aan in welke categorie je mee wil doen?

Kosten deelname
De kosten voor deelname aan dit concours bedraagt
€ 15,00. (incl. lunch)
Voor begeleiders, familie en vrienden van de NMU jeugdleden of FISM-club geldt de ledenprijs.
• NMU leden en FISM-clubs - volwassenen € 35,00
• NMU leden en FISM-clubs t/m 18 jaar € 25,00
• Concoursdeelnemers € 15,00
• Niet NMU leden € 42,50

Opgaveformulier